STOPPEN MET ROKEN BEGELEIDING & praktijkgerichte opleidingen voor professionals
Stoppen met roken
 

Voel je Vrij! Op maat. Stoppen in 3 uur!

Roken is Raar

..Je kent dat wel als roker: ontdekken dat je nog maar een paar sigaretten hebt. En dan door wind en wind, zelfs nog 's avonds laat op zoek naar een plek waar ze sigaretten verkopen. Want zonder sigaretten kom je de avond niet door en kun je morgenochtend geen koffie drinken. Dat gevoel herken jij als roker zeker; slaaf van je sigaret zijn....

Data:

18 december 19.00 - 22.00
2020 Goeie voornemens nu wel waarmaken?
2 januari, 14.00 - 17.00
9 januari 19.00 - 21.00

Sheilas Haltestraat 32 Zandvoort
Of andere locatie in Zandvoort

Kosten en vergoeding verzekering:
De avond kost 100 euro en dit wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. 

Vrij:
De vrijheid die volgt na het stoppen is een groot cadeau aan jezelf en je omgeving. Vraag het rokers die gestopt zijn. Ze zeggen hoe heerlijk het is dat ze niet meer de stress ervaren om zonder sigaretten te zitten en als een junk 's avonds naar een benzinepomp hoeven rijden omdat hun sigaretten bijna op zijn.

Wat levert het je op?
Ex- rokers geven allemaal aan dat ze MINDER stress ervaren dan toen ze nog rookten. Terwijl je als roker DENKT dat het precies andersom is.

Daarnaast spaar je natuurlijk je gezondheid, veel geld, je ruikt lekkerder, je voelt je beter en trots en je kan weer normaal een sprintje trekken.... 

Roken wordt steeds duurder! 
10 euro per pakje gaat het kosten. Reken even met ons mee; 1 pakje per dag > 70 euro per week > 300 euro per maand > 3600 euro per jaar > x 20 jaar = 72.000 euro

Ook jij kan het!
En....als ík het kan en mijn buurvrouw en mijn vrienden en jouw vrienden............. dan kan jij het ook! Met andere woorden; er zijn je al zoveel gelukkige stoppers voor gegaan. Die dachten misschien ook dat ze het niet zouden kunnen!

....en nou niet zeggen...'mijn opa is ook 87 geworden en rookte als n ketter....' ....je weet toch; van de 12 kuikentjes komt er ook wel 'ns ééntje levend aan de overkant van de snelweg...:)
Puur geluk dus! Ook dat verhaal komt uit jouw verslaafde brein!

Kortom:
Wij gaan je vertellen hoe je kan stoppen en geven je inzicht hoe je dat stemmetje van je verslaafde brein de baas kan zijn waardoor je niet langer de slaaf van die sigaret meer bent!
Het is écht niet zo moeilijk als je denkt en wellicht al eerder ervaren hebt. De ontwenningsverschijnselen zijn bij iedereen anders en duren maar even!

Van stoppen is nog nooit iemand dood gegaan...
Van uitstellen is nog nooit iemand gestopt!

Dus doe het, waarom niet nu?
Meteen inschrijven! Klik hier >>

Aan het eind van deze bijeenkomst ben je écht klaar met roken!
Stoppen met roken in een groep heeft een positief effect op de resultaten. Je gaat met jezelf maar ook met elkaar een commitment aan, het is ook gezellig en je herkent je rare gewoontes en gedachten die bij roken horen, dat relativeert en je komt er zo achter dat jij dat niet bent maar je verslaafde brein. Het is niet waar wat je allemaal in je hoofd haalt over de waarde van de sigaret. De sigaret doet NIKS voor je behalve dan dat je er ziek van wordt en er zeer waarschijnlijk daarna dood aan gaat.

Tijdens de training:

- Je neemt de beslissing nooit meer een sigaret op te steken

- Je wil nooit meer roken

- Je neemt de ongemakken van de ontwenning voor lief

- Je loopt niet langer als een slaafje aan de hand van de tabaksindustrie, ook omdat je ontdekt hoe crimineel ze zijn

- Je realiseert je dat je het zelf moet doen, dat maakt je trots als het lukt

- Je bent vrij!

Wat krijg je in de afterparty:
Er is een appgroep om contact te houden, je 'lief & leed' te delen en te lachen om elkaars proces. Wij zitten daar ook in om jou advies te geven en te motiveren je nieuwe gedrag vol te houden. Deelnemers hebben hier steun aan, vinden het gezellig en er wordt ook veel om en met elkaar gelachen. Als je het moeilijk hebt, eerst appen met je matties voordat je een sigaret zou willen pakken....hou elkaar op koers.

Daarnaast kun je altijd bellen als je dat nodig hebt. 
Mocht het na 1 keer toch nog niet lukken dan mag je nog 3 x gratis met de groep meedoen.

Meteen aanmelden? Klik hier >>

JIJ doet het!
Het is jouw verantwoordelijkheid om te stoppen, wij helpen je de knoop door te hakken en begeleiden je waar nodig! Jij eindigt de bijeenkomst als niet roker. Als het lukt ben je apetrots, en wij ook!

Van slaaf naar vrij!!!|
Volgens ons zit er een Stopwens in iedere roker:
Bijna iedere roker weet dat stoppen beter is en wil dit ook.
De meeste rokers weten alleen niet hóe en zien op tegen het 'rouw' proces en de ontwenning...Het is te doen en tijdelijk!


Voor wie:
- rokers die al heel lang de wens hebben om te stoppen, iedere roker dus...(?)
- bedrijven en organisaties die veel rokers tegelijk willen laten stoppen met roken

Voor informatie:
Simone Königs
simone@momentumtraining.nl
06 54357575