STOPPEN MET ROKEN BEGELEIDING & praktijkgerichte opleidingen voor professionals
Momentum Training & Coaching
 
CRKBO_Docent.jpg

CRKBO docenten

De docenten van Momentum Training zijn CRKBO geregistreerd, dat betekent dat onze trainingen BTW vrij zijn

 
Simone.jpg

Simone Königs

Simone Königs is docent, trainer & coach. Sinds 2002 heeft zij Momentum Training. Haar passie is het leven lichter maken in de breedste zin van het woord. Weg met de stress in de wereld! Lang leve de vrijheid en zelf bepalen hoe je leven wil. Zij houdt zich bezig met alles waar mensen zich mee verdoven om de stress die zij ervaren niet te voelen. Dit gaat over eten, roken, drinken, maar ook werken & geen grenzen aan kunnen geven. 

Van daaruit begeleidt zij jarenlang rokers bij het stoppen. Ze gebruikt die ervaring bij het ontwikkelen en geven van opleidingen aan professionals. Het is haar passie om professionals meer mogelijkheden te laten zien in de begeleiding en ze werkelijk aan te zetten het anders te gaan doen en verandering te creeëren. Zij brengt nieuwe technieken uit bijvoorbeeld de NLP en EFT in om dat voor elkaar te krijgen.

Wat willen mensen niet voelen dan?
Je kent het wel, je weet dat je dingen anders zou willen in je relatie, je werk, met vrienden, etc.. Dat is eigenlijk een patroon van jaren en je durft niet je échte verlangen uit te spreken. Veranderen kan eng zijn. Vooral als je niet weet hoe of als je denkt dat je de 'hele wereld' tegen je krijgt. Verdoven kan dan een optie zijn.

Ik heb nieuws voor je: Het kan anders en het wordt alleen maar leuker ook!!

 

Wat doe ik nog meer...>>

Als je vragen hebt aan Simone: simone@momentumtraining.nl