STOPPEN MET ROKEN PRAKTIJKGERICHTE (NA)SCHOLINGEN
Stoppen met roken
 

Voel je Vrij! Online Stoppen met Roken

Roken is Raar

Heb jij ook zo'n moeite met stoppen met roken?
En baal je er ook zo van dat je steeds weer opnieuw begint?
Ik heb er zelf ook heel veel moeite mee gehad, Ik had veel pogingen nodig. Mijn ervaring tijdens mijn eigen stopproces en dat van de vele rokers die je voor gegaan zijn gebruik ik om mijn training steeds door te ontwikkelen. Ivm Corona is de training nu online, maar dat gaat erg goed!
Veel rokers vinden het fijn lekker thuis te stoppen....

Online training:
Op afspraak

Voorbereidingsopdracht en praktische informatie na inschrijving

Kosten
Online Voel je Vrij! Compact:
€ 125,-
 

Mocht je iets meer begeleiding willen
Online Voel je Vrij! Plus:
Zelfde traject plus 6 telefonische coaching sessies:
€ 275,-

Beiden inclusief:
Voorbereidingsopdracht en 1 maand online coaching

Geef in je mail aan of je COMPACT of PLUS traject gekozen hebt.

Schrijf je hier meteen in >>

Vergoeding & verzekering:
Begeleiding is op maat; Whatsappgroep en contact met mij via de app.
Geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, vraag het zelf even na, ovv Voel je Vrij! training; de presentatie én de begeleiding erna. Overigens is het ook een idee zelf te bekostigen. Dan weet de ZV niet dat je rookt. Soms kan dat een voordeel zijn! 

Vrij:
De vrijheid die volgt na het stoppen is een groot cadeau aan jezelf en je omgeving. Vraag het rokers die gestopt zijn. Ze zeggen hoe heerlijk het is dat ze niet meer de stress ervaren om zonder sigaretten te zitten en als een junk 's avonds naar een benzinepomp hoeven rijden omdat hun sigaretten bijna op zijn.

SCHRIJF JE HIER METEEN IN >>>

Wat levert het je op?
Ex- rokers geven allemaal aan dat ze MINDER stress ervaren dan toen ze nog rookten. Terwijl je als roker DENKT dat het precies andersom is.

Daarnaast spaar je natuurlijk je gezondheid, veel geld, je ruikt lekkerder, je partner wil weer met je zoenen, je huisdieren komen weer bij je op schoot en deze worden ook weer gezonder, je voelt je beter en trots en je kan weer normaal een sprintje trekken.... 

Roken wordt steeds duurder! 
10 euro per pakje gaat het kosten. Reken even met ons mee; 1 pakje per dag > 70 euro per week > 300 euro per maand > 3600 euro per jaar > x 20 jaar = 72.000 euro

Ook jij kan het!
En....als ík het kan en mijn buurvrouw en mijn vrienden en jouw vrienden............. dan kan jij het ook! Met andere woorden; er zijn je al zoveel gelukkige stoppers voor gegaan. Die dachten misschien ook dat ze het niet zouden kunnen!

....en nou niet zeggen...'mijn opa is ook 87 geworden en rookte als n ketter....' ....je weet toch; van de 12 kuikentjes komt er ook wel 'ns ééntje levend aan de overkant van de snelweg...:)
Puur geluk dus! Ook dat verhaal komt uit jouw verslaafde brein!

Schrijf je hier meteen in >>>

Kortom:
Wij gaan je vertellen hoe je kan stoppen en geven je inzicht hoe je dat stemmetje van je verslaafde brein de baas kan zijn waardoor je niet langer de slaaf van die sigaret meer bent!
Het is écht niet zo moeilijk als je denkt en wellicht al eerder ervaren hebt. De ontwenningsverschijnselen zijn bij iedereen anders en duren maar even!

Van stoppen is nog nooit iemand dood gegaan...
Van uitstellen is nog nooit iemand gestopt!

Dus doe het, waarom niet nu?
Meteen inschrijven! Klik hier >>

Aan het eind van deze bijeenkomst ben je écht klaar met roken!
Stoppen met roken in een groep heeft een positief effect op de resultaten. Je gaat met jezelf maar ook met elkaar een commitment aan, het is ook gezellig en je herkent je rare gewoontes en gedachten die bij roken horen, dat relativeert en je komt er zo achter dat jij dat niet bent maar je verslaafde brein. Het is niet waar wat je allemaal in je hoofd haalt over de waarde van de sigaret. De sigaret doet NIKS voor je behalve dan dat je er ziek van wordt, je geld er uitvliegt en 1 op de 2 rokers gaan er aan dood.

Tijdens de training:

- Je neemt de beslissing nooit meer een sigaret op te steken

- Je wil nooit meer roken

- Je neemt de ongemakken van de ontwenning voor lief

- Je loopt niet langer als een slaafje aan de hand van de tabaksindustrie, ook omdat je ontdekt hoe crimineel ze zijn

- Je realiseert je dat je het zelf moet doen, dat maakt je trots als het lukt

- Je bent vrij!

Wat krijg je in de afterparty:
Er is een appgroep om contact te houden, je 'lief & leed' te delen en te lachen om elkaars proces. Ik zit daar ook in om jou advies te geven en te motiveren je nieuwe gedrag vol te houden. Deelnemers hebben hier steun aan, vinden het gezellig en er wordt ook veel om en met elkaar gelachen. Als je het moeilijk hebt, eerst appen met je matties voordat je een sigaret zou willen pakken....hou elkaar op koers. En je kunt luisteren naar de visualisaties.

Daarnaast kun je mij altijd appen als je dat nodig hebt. 


Meteen aanmelden? 
Klik hier >>

JIJ doet het!
Het is jouw verantwoordelijkheid om te stoppen, wij helpen je de knoop door te hakken en begeleiden je waar nodig! Jij eindigt de bijeenkomst als niet roker. Als het lukt ben je apetrots, en wij ook!

Van slaaf naar vrij!!!|
Volgens ons zit er een Stopwens in iedere roker:
Bijna iedere roker weet dat stoppen beter is en wil dit ook.
De meeste rokers weten alleen niet hóe en zien op tegen het 'rouw' proces en de ontwenning...Het is te doen en tijdelijk!


Voor wie:
- rokers die al heel lang de wens hebben om te stoppen, iedere roker dus...(?)
- bedrijven en organisaties die veel rokers tegelijk willen laten stoppen met roken

Voor informatie:
Simone Königs
simone@momentumtraining.nl
06 54357575

 

Ervaring deelnemers: "Leven zonder peuk is LEUKER!!!!"

Qoutes van ex-rokers na de 'Stop in 3 uur' avond:

Na één avondje was mij duidelijker dan ooit waarom ik rookte. Na 40 jaar mijn laatste peuk gerookt! Geen stopdatum, geen langdurig programma, geen poespas. Gewoon snappen en kappen! Het afkicken is wel pittig maar het volhouden gaat beter doordat je de verslaving beter begrijpt en beter overwint.

Wat ik in meer dan veertig jaar heb opgebouwd, is door dit programma in drie uur tijd vernietigd!

De wens om te stoppen was er al heel lang, de wil om te stoppen sluimerde. Het inzicht wat roken nu eigenlijk doet met je trok mij over de streep. Ook veel steun aan de 'eigen' app-groep!!!

Voor mij werd het duidelijk dat de verslaving sprak en niet ikzelf.

Al 10 jaar roep ik dat die shit wereldwijd verboden zou moeten worden!!! Wat nou 'Ik wil keuzevrijheid'!!?? Ik ben een betalende slaaf!

Het wordt niet verboden, dus ik moet zelf uit die junkenrol stappen!
Wel is het schokkend te ontdekken hoe ik de hele dag van peuk naar peuk leefde en 's morgens vnl mijn bed uitkwam voor koffie mét ....als een junk die van shot naar shot leeft....

Gekke viscieuze cirkel..door die peuken was er geen ruimte voor iets anders..iets leukers..die plek werd opgeëist...het kwartje is nog steeds vallende...ik dacht eerder dat het sneu was om vanuit leegte/eenzaamheid of wat dan ook te roken, maar juist het roken veroorzaakt die shit net als heroine....het gaat vér!!