STOPPEN MET ROKEN BEGELEIDING & praktijkgerichte opleidingen voor professionals
Momentum Training & Coaching
 

Stoppen met roken voor particulieren en bedrijven

Momentum Training & Coaching verzorgt stoppen met roken begeleiding voor particulieren en bedrijven. Onze trainingen hebben een hoog slagingspercentage. Het slagingspercentage hangt af van de inzet van de stopper. Ben je er al klaar voor of niet? Daarom geven we niet zoveel om slagingspercentages, het gaat erom dat jij gaat stoppen!

Ervaring leert dat de gemiddelde stopper zo'n 3 tot 4 pogingen nodig kan hebben om echt te stoppen. Dat scheelt per persoon. Wij vinden het belangrijk dat we een zaadje planten en dat jij ervoor gaat om te stoppen. Iedere stap in de goede richting is er 1!
We weten dat de combinatie van een training (gedragsmatige ondersteuning) mét een hulpmiddel de beste resultaten geeft. Overweeg je om te stoppen, denk er dan alvast over welk hulpmiddel je wil gebruiken.

Wij zijn voorstander van groepstrainingen, evidence based heb je dan de grootste kans van slagen. Maar ben je niet z'n groepsmens laat het dan even weten daar passen we een mouw aan.

Voor bedrijven maken we opmaat trainingen, afhankelijk van het bedrijf, aantal deelnemers en de wensen. We overleggen graag met u.