STOPPEN MET ROKEN PRAKTIJKGERICHTE (NA)SCHOLINGEN
Stoppen met roken
 
CRKBO_Docent.jpg

CRKBO docenten

De docenten van Momentum Training zijn CRKBO geregistreerd, dat betekent dat onze trainingen BTW vrij zijn

 
IMG_6906 (2).jpg

Simone Königs

Simone Königs is docent, trainer & coach. Zij rookte van haar 13 tot haar 30ste. Tot ze besloot zichzelf niet langer voor de gek te houden en de tabaksindustrie niet langer te spekken. 'Als er mensen zijn die niet roken én gelukkig zijn dan kan ik dat ook' was haar gedachte. Ze had meerdere pogingen nodig maar het lukte, ze kent de worsteling, maar ze weet ook hoe zeer het de moeite waard is. Het doorzetten loont echt! Dat is echt vrijheid! Dat wil ze ook aan jou overbrengen.

Sinds 2002 heeft zij Momentum Training. Haar passie is het leven lichter maken in de breedste zin van het woord. Weg met de stress in de wereld! Lang leve de vrijheid en zelf bepalen hoe je leven wil. Zij houdt zich bezig met alles waar mensen zich mee verdoven om de stress die zij ervaren niet te voelen. Dit gaat over roken, drinken, eten, maar ook werken & geen grenzen aan kunnen geven en een combinatie van allen. 

Vanuit die gedachte begeleidt zij jarenlang rokers bij het stoppen.
De gedachtekronkel van de roker dat je het zelf uitmaakt of je wel of niet rookt moet uit je systeem. Je bent helemaal niet vrij. Je loopt aan het handje van de tabaksindustrie die precies weet welke giffen ze in een sigaret moeten stoppen om jouw verlangen steeds weer op te laten laaien.

De ervaring met stoppers gebruikt Simone bij het ontwikkelen en geven van opleidingen aan professionals. Het is haar passie om professionals meer mogelijkheden te laten zien in de begeleiding en ze werkelijk aan te zetten het effectiever en anders te gaan doen en verandering te creeëren. Zij brengt nieuwe technieken uit bijvoorbeeld de NLP en EFT in om dat voor elkaar te krijgen.

Waarom wil je je verdoven?
Je kent het wel, je weet dat je dingen anders zou willen in je relatie, je werk, met vrienden, etc.. Dat is eigenlijk een patroon van jaren en je durft niet je échte verlangen uit te spreken. Veranderen kan eng zijn. Vooral als je niet weet hoe of als je denkt dat je de 'hele wereld' tegen je krijgt. Verdoven kan dan een optie lijken.

Ik heb nieuws voor je: Het kan anders en echt, het wordt alleen maar leuker!

 

Wat doe ik nog meer...>>

Als je vragen hebt aan Simone: simone@momentumtraining.nl