STOPPEN MET ROKEN BEGELEIDING & praktijkgerichte opleidingen voor professionals
Momentum Training & Coaching
 
Bertie.jpg

Bertie Happel

 

Bertie Happel is met pensioen begin 2018
Heeft ruime ervaring als docent, trainer en coach. Zij heeft zich de laatste jaren toegelegd op het ontwikkelen en geven van trainingen aan professionals over tabaksverslaving en motiverende gespreksvoering.

Zij heeft 13 jaar bij STIVORO gewerkt, de ervaring en kennis die zij daar heeft opgedaan neemt zij mee in haar huidige werk. Vanaf januari 2013 is zij zelfstandig en werkt zij nauw samen met Simone Königs. Deze trainingen zijn leerzaam, praktijkgericht en verassend.

Als je vragen hebt aan Bertie: bertie@momentumtraining.nl

 

 
CRKBO_Docent.jpg

CRKBO docenten

De docenten van Momentum Training zijn CRKBO geregistreerd, dat betekent dat onze trainingen BTW vrij zijn

 
Simone.jpg

Simone Königs

Simone Königs is docent, trainer & coach. Sinds 2002 heeft zij Momentum Training. Haar passie is het leven lichter maken in de breedste zin van het woord. Weg met de stress in de wereld! Zij houdt zich bezig met alles waar mensen zich mee verdoven om de stress die zij ervaren niet te voelen. Dit gaat over eten, roken, drinken, maar ook werken & geen grenzen aan kunnen geven. 

Van daaruit heeft zij ook jarenlang zelf rokers begeleid bij het stoppen. Ze gebruikt die ervaring bij het ontwikkelen en geven van opleidingen aan professionals. Het is haar passie om professionals meer mogelijkheden te laten zien in de begeleiding en ze werkelijk aan te zetten het anders te gaan doen. Zij brengt nieuwe technieken uit bijvoorbeeld de NLP in om dat voor elkaar te krijgen. Sinds 2013 werkt zij nauw samen met Bertie Happel, hun gezamelijke trajecten zijn leerzaam, praktijkgericht en verassend.

Meer over Simone

Als je vragen hebt aan Simone: simone@momentumtraining.nl